No jak najbardziej,można powoli zaczynać
Najlepiej wieczorkiem,każdy ma wolne i znajdzie tą chwilkę czasu
Co do godziny i dnia można się jeszcze dogadać,myślę że 2 razy w tygodniu to trochę mało, bo jest trochę tych łowisk,żeby turniej nie trwał nie wiadomo jak długo,ale wszystko jest do uzgodnienia
Myślę że pomysł jest dobry ale gorzej z wykonaniem trzeba zebrać z 12 osób bo wiadomo zawsze ktoś nie będzie mógł grać. Kolejna rzecz to jest że ja biorę udział także w innych turniejach no i ciężko będzie mi znależć wolny czas na zawody Proponuję zawody w sobotę o 19 albo w niedziele po 20: 30 może 21:00 chyba że możecie później ??? A formuła zawodów prosta admin stawia serwa, ip bedzie na shoutboxie 20 minut przed zawodami albo e-mailem albo na pw co proponuję, moim zdaniem najlepiej było by tak gdyby zawody były w sobotę o 19 i w niedziele tez o 19 powiedzmy 3 łowiska po 15 min albo jedno po pół godziny i tak jak skończą się łowiska na których graliśmy będzie klasyfikacja taka liga PP2 a zwycięzca może jakaś skromna nagroda
Hmmmmm czy ja wiem czy gorzej z wykonaniem,potrzeba tylko kilka osób które trochę się wysilą i wykażą trochę inicjatywy,to nic nei kosztuje.
Co do formuły zawodów to będzie ją ustalał admin serwa a nie Ty , podobnie jak czas i datę zawodów.Nikt nie będzie podporządkował niczego pod jednego tylko zawodnika .
Phi mi wcale na tym nie zależy żeby pode mnie podporządkowywać tylko mówię jak jest że jeżeli będzie możliwy wybór godziny a nikt nie będzie miał nic przeciwko to dobrze by było w tych godzinach co podałem. Poza tym to dla mnie to tylko zabawa tragedii nie będzie jak nie wezmę udziału w zawodach w których póki co udział zgłosiło 6 osób Ciekawe na innych serwach zawsze da się przełożyć zawody na życzenie zawodnika i nie jest problemem nawet gdy udział bierze 40 osób - narazie nie wiadomo nawet kiedy mają zacząć się zawody więc nie ma tematu. I ciekawe że wypowiadasz się za admina - jego adwokatem jesteś ?
Bardzo ciekawe to co piszesz
Mam tylko jedno pytanie jakim cudem w zawodach bierze 40 osób,skoro ustawienia serwera są na 20 slotów max???
A co do admina.... to nie jestem jego adwokatem..... to JA jestem ADMINEM
aha a takim magicznym sposobem ze sa 2 listy startowe do GP losowo wybrane (wylosowane) a zawody odbywają się o tej samej godzinie na 2 serwerach postawionych przez 2 adminów . pod koniec GP z 2 serwerów po 5 najlepszych osób z największą liczbą punktów z każdego serwa weźmie udział w fianle no i z tych 10 osób będzie wyłoniony miszcz PP2 ;p
No to teraz wszystko jasne!!!!
Trzeba było tak od razu pisać a tu prawie doszło do rękoczynu
Widzę że trochy obcykany jesteś więc może zdradzisz w takim razie jakieś szczegóły odnośnie takiego turnieju,zasady,punktacje itp..
Ale nie znaczy to że wszystkie zawody PP2 muszą być takie same
hahahaha:D no juz niewiele zabraklo a więc jest tak : jest po 20 zawodników na 2 serwach - oczywiście w teorii bo w praktyce zawsze kogoś nie będzie ale nie wbijamy na te miejsca nikogo - lista jest zamknięta. Łowisk jest 21 w pp2 wiec wykorzystali to admini i co tydzien w piatek, sobotę i niedzielę gramy po jednym łowisku każdego dnia według kolejności alfabetycznej ( najpierw było haapolahti hosalaislammet i iso ruuhijarvi , itd.) a więc w 7 kolejnych tygodni mamy zawody w weekendy o 20:00 gramy w trybie normal i 30 min. przez weekend każdy z nas zdobywa punkty ( punktacja taka jak normalnie czyli 1-10,2-8,3-6,4-3,5-2,6-1 + 1 pkt. za BF ) tych trzech łowiskach sumowane są punkty z weekendu i do ogólnej klasyfikacji dostajemy punkty : 1-10, 2-8, 3-6, 4-5, 5-4, 6-3, 7-2, 8-1 - czyli jak w formule 1
No i jak rozegramy te 7 tygodni pierwsze 5 osób z obydwu serwów przechodzi do finału czyli 10 osób walczy o zwycięstwo - admini fundują już drobne upominki
A i jeszcze jedno zawsze gramy na spring 30 min morning czyli zawsze podobne warunki na wszystkich łowiskach
Mogę się zgodzić z kickerem gdyż znamy się z innego forum i tam też rywalizujemy jest bardzo miło tyle tylko że gramy na 1 serwie bo chętnych brak
. A w sprawie wyników mógłbym się zgłosić na ochotnika do opracowywania ich gdyż mam niejakie doświadczenie i może to potwierdzić kol kicker